Виц №1649

by

Виц №1649

Едни мъж бил по бизнес дела в Ню Йорк. След като си свършил работата решил вечерта да отиде в някой бар. Избрал си едно хубаво и скъпо заведение, на брега, с изглед към Манхатън, седнал на бара и започнал с наслада да си пие уискито и да се наслаждава на гледката. По едно време в бара влязла невероятно красива жена, ама толкова красива, че кукувичката на стенния часовник прихълцала. Дамата седнала на бара, метнала грациозно крак върху крак и си поръчала някакъв коктейл. Мъжът се съвзел от първоначалния си шаш, приближил се до нея, представил се и попитал дали дамата има нещо против да й прави компания. Тя му се усмихнала игриво и го поканила да седне при нея. Цяла вечер си говорили забавни неща, смели се, черпили се, но накрая жената станала да си тръгва. Мъжът я изпратил и пред входа на дома й галантно я попитал:
– А целувка за довиждане?
– Може- подсмихнала се тя- но струва две хиляди долара.
– Как така две хиляди долара- хлъцнал той- че това е само една целувка!
– Виждаш ли това кожено палто- нежно погалила тя супер скъпото си палто- струваше ми само две целувки, а е доста по-скъпо от четири хиляди долара. Ти ми харесваш и за теб правя изключение.
Мъжът, като разумен бизнесмен, решил че офертата е добра, платил, целунал я и си отишъл. На следващата вечер пак отишъл в същия бар, пак седнал да си пие уискито и точно споделял с бармана, че това е най-великата целувка и си е струвала всеки цент, когато същата жена влязла в бара. Той веднага отишъл при нея и като стари познати изкарали една чудесна вечер. След това тя си тръгнала, той я изпратил и този път решил да е по-смел.
– Ще ме поканиш ли да се кача с теб у вас?
– Не мога- отговорила тя- но мога да ти направя свирка срещу десет хиляди долара.
– Десет хиляди долара за свирка!!! Това е абсурдно!
– Виждаш ли онази кола- посочила тя към един Ролс Ройс паркиран пред дома й- Струваше ми три свирки, а струва двеста хиляди долара.
Мъжът пак решил, че офертата е добра, платил и тя го „изсвирила“. На следващата вечер пак отишъл в същия бар, пак седнал да си пие уискито и споделил с бармана, че е влюбен и свирката и била просто велика и в този момент жената влязла в бара. Повторил се същия сценарий от предишните вечери, но когато стигнали пред входа на дома й мъжът смело казал:
– Трябва да спя с теб! Просто си кажи цената, парите са без значение.
Дамата въздъхнала и казала:
– Ела да ти покажа нещо.
– Хайде де, няма нужда да ми показваш палта, коли и др. Казах ти- парите не са от значение- нетърпеливо махнал с ръка мъжът.
Но тя, все пак настояла и той се съгласил. Излезли от колата и застанали на брега на Хъдсън ривър. Тогава тя посочила пред себе си и казала:
– Виждаш ли този остров?
– Манхатън ли? Виждам го, и какво за него?- с недоверие я изгледал мъжът.
– Ако имах п*ка, до сега щеше да е мой.- замечтано отговорила тя.

Избрани публикации за Вас:

  • Виц №1483Виц №1483 В едно село живял един старец, който се прославил с това, че можел да изпърди всяка […]
  • Виц №1838Виц №1838 Когато чуя: "вярвай ми", винаги се сещам за мама, като казваше: "Върни се, няма да те […]
  • Виц №1835Виц №1835 Дечо,мъж под чехъл се хвана за сърцето,но строгият поглед на жена му го накара да живее […]
Please make sure that you have installed the Profile Builder plugin.