Виц №1506

Виц №1506

-Ехаа, колко си хубаво детенце… На кого си се метнало!?
-На тате!
-Ех, да можех и аз да се метна на татко ти..

Избрани публикации за Вас:

Please make sure that you have installed the Profile Builder plugin.