Виц №1000

by

Виц №1000

Седял един при приятеля си стоматолог и си говорил с него. По едно време жената на стоматолога се обадила и онзи, след като затворил се обърнал към приятеля си:
– Трябва да изляза за 10-15 минути, но чакам да ми докарат едно оборудване, би ли останал за малко, да не би да дойде?
Тъкмо излязъл зъболекаря и в кабинета нахлула възрастна засукана жена със силно подута буза и от вратата на един дъх изревала:
– Докторе, вади зъба бързо, взела съм упойка, ето ти 500 лева, само го вади веднага!
Нашия понечил да каже, че не е доктора, но бързите 500 лева надделяли над благоразумието и той грабнал клещите. Жената седнала, отворила уста и пича с замах и затворени очи дръпнал зъба, при което жената изревала и избягала от кабинета. Докато се опомни какво е станало, пред кабинета спрял черен хамър от който слязъл огромен мъжага, по ниското чело и дебелия врат на когото се познавало, че принадлежи към оная част от обществото именувана от всички „мутри“. В мозъка на мъжа сякаш светнал надпис – „Неприятности“. Нахълтал мутрата в кабинета и от вратата изръмжал:
-Ти ли вади зъб на една жена сега ?
Мъжът загубил говор и картина и само олигофренски измучал:
-Н-н-н-нъ-н….
Горилата го тупнал по гърба, при което земното притегляне сякаш се учетворило и му тупнал пачка евро в ръката, след което се почесал и свалил часовника си (златен Ролекс) и хващайки ръката му, го закопчал на китката. Виждайки, че оня го гледа ошашавен, му казал:
-Прав си! Малко е!
Свалил четирите си златни ланци (малко по тънки от бебешка ръка) и му ги наденал с замах на врата, при което мъжът се привел от тежестта им и очите му станали, като циците на поп-фолк певица .
-З-з-з-защо ??? – промълвил нашия герой.
– Как защо, бе? От днес си ми брат, даже по-близък си ми. Откъснал си езика на тъщата, бе …

Избрани публикации за Вас:

Виц №509 Из тегобите на един мъж: "Седя и гледам мач, нашите вкарват гол, но не мога да изкрещя от радост, защото детето спи, не мога и да пия, след час съм н...
Виц №546 Към онзи нещастник, който ми открадна всичките антидепресанти: Щастлив ли си сега?
Виц №598 Призори на 15-ти Февруари. Млад спортист прави лицеви опори на входа на Морската градина.... Край него се олюлява един Зарезан и нарежда: "Чшшшш, брат...
Виц №905 -Сара, чухте ли, на Роза Аврамова, 6-тият мъж в крематориума го закарали? -Животът е несправелив, мила, една няма нито един мъж, а друга с мъже се от...